viernes, 18 de diciembre de 2009

reflexió sobre la primera classe

La primera classe em va semblar interessant per tal de poder saber què eren les TIC i les TAC. Saber que són totes aquelles tecnologies que permeten expressar el coneixement i que en són un exemple la multimèdia,la realitat virtual,l'internet,la tv satèlit,la videoconferencia,etc..Les TIC poden aportar tot tipus d'informació,són hipertextuals,és a dir,textos et porten a altres textos, i són interactives.Crec que és important incorporar la tecnologia en l'ensenyament perquè en la societat d'avui en dia hi és del tot present i és important que des de ben petit es domini en diferents aspectes. Tot i així,no crec que coses que fins avui en dia s'han pogut fer sense tecnologia perfectament,ara s'hagi de canviar per tecnologia i eliminar l'anterior. Un exemple que mostra que està passant això és la substitució de llibres per ordinadors en algunes escoles,cal realment fer una substitució enmés de complementar-se?On el coneixement,crec jo,seria més extens.
Crec que la tecnologia ens ha permès evolucionar en diferents àmbits i ens ha facilitat moltissimes coses,però ara s'està creant un determinisme tecnològic que no és favorable,veiem més necessària la tecnologia del que en realitat és.
Com a estudiant d'educació social,no crec que en el meu futur professional la tecnologia em sigui de gran ajut i aquesta classe veig que va més encarada a la tecnologia per l'aprenentatge d'infants,a l'ús de les tecnologies a les escoles, que no pas a saber utilitzar la tecnologia en tots els col.lectius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario